Чак Паланник
|
|
Дощик | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:08 | Сообщение # 1 |
 Був не раз
Статус: Нема=(
| Тут обговорюємо книги Чака Паланника. Його Бійцівський клуб просто супер!(я про нього у фільмах ще напишу)... Але є в нього ще дивніші книги...Кишки наприклад. Стиль класний... але ТАКЕ написать... це було...короче людям із слабкою психікою краще не читать!
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
Сообщение отредактировал Дощик - Вторник, 27.03.2007, 18:42 |
|
| |
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:09 | Сообщение # 2 |
 Admin
| ...Я мрію його почитать, але ручки не доходять! Мать цікаво пише....тре все-таки взятися!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Дощик | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:12 | Сообщение # 3 |
 Був не раз
| Мать краще не потрібно...
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:14 | Сообщение # 4 |
 Admin
| Quote (Дощик) | Мать краще не потрібно... | Ми вже про це говорили - буш мені казать НеТреба - 100% прочитаю, а буш казать ЧитайНаЗдоровя - все одно прочитаю
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Дощик | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:20 | Сообщение # 5 |
 Був не раз
| Є одна проблема... Тепер у мене є на тебе вплив...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:22 | Сообщение # 6 |
 Admin
| Quote (Дощик) | Є одна проблема... Тепер у мене є на тебе вплив... | Ах ти.... ВСе-таки Є!!!
|
|
| |
Дощик | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:28 | Сообщение # 7 |
 Був не раз
| Quote (Zhenj@) | Ах ти.... ВСе-таки Є!!! | А хто б сумнівався... "поцілував" Ех флуд, флуд! По мені після його Кишок мурашки тисячами бігали!
|
|
| |
|
Дощик | Дата: Вторник, 27.03.2007, 18:46 | Сообщение # 9 |
 Був не раз
| Quote (Zhenj@) | ...Кишки...я зараз читаю ФАК!!!! | Я попереджав... Хоча написано класно! Правда?
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:15 | Сообщение # 10 |
 Admin
| Quote (Дощик) | Я попереджав... Хоча написано класно! Правда? | НЕ СПОРЮ...мені подобається....хоча так гидкувато
|
|
| |
Дощик | Дата: Среда, 28.03.2007, 21:34 | Сообщение # 11 |
 Був не раз
| Quote (Zhenj@) | НЕ СПОРЮ...мені подобається....хоча так гидкувато | Гидкувато? Правда? Я й не помітив...
|
|
| |
Темна | Дата: Четверг, 29.03.2007, 19:44 | Сообщение # 12 |
 Юзер
| дякуючи Женьці прочитала Кишки...ваууууууууууууууууууу.....я навіть книга мене так проперла,що я навіть пару разів підкалувала свого хлопця....
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Четверг, 29.03.2007, 21:10 | Сообщение # 13 |
 Admin
| Quote (Темна) | дякуючи Женьці прочитала Кишки...ваууууууууууууууууууу.....я навіть книга мене так проперла,що я навіть пару разів підкалувала свого хлопця.... | Дякую за сайтик Карпи!!! П.С. ти Дереша читала?
|
|
| |
Темна | Дата: Четверг, 29.03.2007, 22:14 | Сообщение # 14 |
 Юзер
| що саме Дереша????
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Пятница, 30.03.2007, 12:52 | Сообщение # 15 |
 Admin
| Quote (Темна) | що саме Дереша???? | Культ! - панти! книга Афігенна просто!!!...ну ще Архе, Поклоніння Ящірці, Намір...і тд. П.С. Я прочитала Карпи Стоянка Амор Фаті --- супер!!!
|
|
| |