| остання прочитана вами книга | 
|  | 
| 
					| Темна | Дата: Вторник, 10.04.2007, 21:24 | Сообщение # 1 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 211 Статус: Нема=( | І.Вільде "Повнолітні діти"-доволі прикольно Карпа "50 хвилин трави"-таке враження що Ірена обкурена писала це

Я растворяю кровь
 Кровь растворяет меня
 Дай мне свою любовь
 Слезы оставь для себя
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Вторник, 10.04.2007, 22:19 | Сообщение # 2 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Дереш "Поклоніння ящірці" Карпа "Полювання в Гельсінкі"

Сьогодні знову я іду додому сам,
 Навколо люди йдуть і дивляться з реклам,
 Але чому мені хочеться втекти?
 Але чому не там я ходжу, де ти???

|  |  |  |  | 
| 
					| Темна | Дата: Среда, 11.04.2007, 22:28 | Сообщение # 3 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 211 Статус: Нема=( |  Жаня коментуй книги 
 Я растворяю кровь
 Кровь растворяет меня
 Дай мне свою любовь
 Слезы оставь для себя
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Четверг, 12.04.2007, 16:57 | Сообщение # 4 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Quote  Жаня коментуй книги Вибацте, цьоцю...
     ...Я так більше не будуу....
  "Поклоніння ящірці" - гално, але Культ кращий "Полювання в Гельсінкі" - нічьо так...ну...

Сообщение отредактировал Zhenj@ - Четверг, 14.06.2007, 03:27 |  |  |  |  | 
| 
					| Темна | Дата: Четверг, 12.04.2007, 22:54 | Сообщение # 5 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 211 Статус: Нема=( |  в перший раз вибачаю,але надалі буду бити    я ось нещодавно прочитала книжку про Кельтські племена...непамятаю..якась наукова література..ггг...доволі непогано..а ще..одна деталь...ця фігня була на анг мові...  
 Я растворяю кровь
 Кровь растворяет меня
 Дай мне свою любовь
 Слезы оставь для себя
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:31 | Сообщение # 6 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | не українське,але класне -Люк Бесон-Артур і мініпути   

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Пятница, 27.04.2007, 03:34 | Сообщение # 7 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | Номер зірок - по англійськи читала....в школі задали......про другу світову......короче прикольне) 
 I will stay forever here with you,
 My love
 The softly spoken words you gave me
 Even in death our love goes on...
 |  |  |  |  | 
| 
					| Темна | Дата: Вторник, 08.05.2007, 23:43 | Сообщение # 8 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 211 Статус: Нема=( | Жадан-депеш мод ляляля..як же воно афігенна..наржалась))) 
 Я растворяю кровь
 Кровь растворяет меня
 Дай мне свою любовь
 Слезы оставь для себя
 |  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Четверг, 10.05.2007, 01:13 | Сообщение # 9 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | Мері, Кровава Мері. книжка про родовід Тюдорів....цікавенька) 
 I will stay forever here with you,
 My love
 The softly spoken words you gave me
 Even in death our love goes on...
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 27.05.2007, 17:32 | Сообщение # 10 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Річард Бах - Чайка Джонатан Лівінгстон... Книжка класна....філософська... про політ, про небо і прагнення не просто жити, а літати....і не літати, щоб жити і виживати, а ЖИТИ, ЩОБ лІТАТИ!!
 Всім рекомендую - 70 манюніх сторіночок задоволення

|  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 18:21 | Сообщение # 11 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | Легс Макнил и Джиллиан Маккейн "ПРOШУ, УБЕЙ МЕНЯ: Подлинная история панк-рока в рассказах участников"

-Gabba, Gabba, Hey! -
  Наш Матьорий Хворум |  |  |  |  | 
| 
					| Темна | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 23:13 | Сообщение # 12 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 211 Статус: Нема=( | 1)"Антоніа"-книга про дівчину,котра була психічно ненормальна,як я зрозуміла...Ніколи не милась,не брилась..збирала червяків і клала собі у гівно,а всім казала,що в неї глисти..і далі також є шокуючі моменти 2)"Я відкопаю тебе"-книга про хлопця, котрий викопував трупи з могил, за це його відправили в псіхбальніцу...звідти його забрав батько і повіз жити в друге пісто..де він працював у морзі,розчленовував трупи..цей хлопець нікого не кохав..там дуже цікаво треба читати..
 3)"Я не повернусь з тобою назад"- про швидксть..хлопця з дівчиною і тд і тп

Я растворяю кровь
 Кровь растворяет меня
 Дай мне свою любовь
 Слезы оставь для себя
 |  |  |  |  | 
| 
					| Хеммі | Дата: Четверг, 27.09.2007, 22:01 | Сообщение # 13 |  |  Новачок Группа: Користувачі Сообщений: 24 Статус: Нема=( | Не лазять мені книжки   
 Я Хеммі))
 |  |  |  |  | 
| 
					| Яндрус | Дата: Пятница, 28.09.2007, 15:49 | Сообщение # 14 |  |  Щойноприбулий Группа: Користувачі Сообщений: 9 Статус: Нема=( | Юрій Винничук - Весняні ігри в осінніх садах. Книга файнюща. От тільки не знаю, чи можна її порекомендувати до прочитання шляхетним панночкам, бо деякі можуть подумати, що всі чоловіки мислять, як Винничук.

я в тебе вганяю червоний кілок, але в голові в тебе Пушкін і Блок
 (с) Юрко Позаяк

|  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Пятница, 05.10.2007, 16:18 | Сообщение # 15 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Гаррі Поттер і смертельні реліквії     

|  |  |  |  |