Сильна стать
|
|
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 01:31 | Сообщение # 1 |
 Admin
Статус: Нема=(
| Люди, прошу висловити свою думку з приводу питання "Хто є сильнішою статтю сьогодні і хто був раніше!?" На мою думку, дуже актуальне на зараз питання - людство повільно почало стирати межу між чоловіком і жінкою і на сьогодняшній день ми не здивуємося, коли побачемо жінку у голові сімї, та і навіть у найелементарніших питаннях: одягу, наприклад, зараз жінки вільно носять суто чоловічі(як вважалося раніше) штани, невже і хлопці колись(ну не рахуючи шотландців) будуть носити спідниці? , цьому можна привести безліч прикладів! Тож прошу... ваші розсуди на цю тему
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 20:15 | Сообщение # 2 |
 Активіст
| не можна сказати хто сильніше... кожна стать не може існувати без іншої, от вся сила й проявляється в тому, що ми повинні піклуватися одне про одного...
-Gabba, Gabba, Hey! - Наш Матьорий Хворум
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 20:19 | Сообщение # 3 |
 Admin
| Quote (usyara) кожна стать не може існувати без іншої Як казала наша хімічка - "ТЄХНІКА НА ГРАНЄ ФАНТАСТІКІ - жінки можуть обходитися без чоловіків" А загалом ти правий з приводу піклування і тримання одне за одного)
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 20:21 | Сообщение # 4 |
 Активіст
| Quote (Zhenj@) тримання одне за одного) прикольно звучить
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 20:22 | Сообщение # 5 |
 Admin
| Quote (usyara) прикольно звучить Обома руками за!
|
|
| |
Темна | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 21:58 | Сообщение # 6 |
 Юзер
| за...))))) нет ви унікуми..хлопці фізично завжди сильніше.. єто я знаю, а от морально кхм..
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 22:01 | Сообщение # 7 |
 Активіст
| от я про шо й кажу... слабка стать сильніше сильної в силу слабкості сильної статі до слабкої... ги ги ги
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 22:05 | Сообщение # 8 |
 Admin
| Quote (usyara) слабка стать сильніше сильної в силу слабкості сильної статі до слабкої... Десь я таке тоже чула Ну да - з цим я з вами згодна - чоловіки часто бувають слабшими морально за жінок - сіла єсть - ума нє нада, але звичайно ж є в нашому житті насправді сильні чоловіки!
|
|
| |
Дарця | Дата: Суббота, 21.07.2007, 22:50 | Сообщение # 9 |
 Щойноприбулий
| Мені здається, що обидві статі доповнюють одна одну. Просто жінки передують в одному, а чоловіки - в іншому... А взагалі мені подобається, що зараз рівноправні і вільні стосунки. Не так як раніше, чоовік - голова сімейства і він що хоче те й робить. А жінка сидить з дітьми і хазяйством, елементарно навіть не маючи права на слово.
... Вільний, бо живий (с) Океан Ельзи
|
|
| |
usyara | Дата: Четверг, 26.07.2007, 02:15 | Сообщение # 10 |
 Активіст
| та да
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Четверг, 26.07.2007, 11:28 | Сообщение # 11 |
 Admin
| флудер!
|
|
| |
usyara | Дата: Пятница, 27.07.2007, 00:22 | Сообщение # 12 |
 Активіст
| хто?
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Пятница, 27.07.2007, 02:05 | Сообщение # 13 |
 Admin
| ти
|
|
| |
Темна | Дата: Пятница, 27.07.2007, 22:51 | Сообщение # 14 |
 Юзер
| ти тоже
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Суббота, 28.07.2007, 00:10 | Сообщение # 15 |
 Admin
| ну ясношо і я!
|
|
| |