Справжня дружба
|
|
|
|
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 18:02 | Сообщение # 1 |
 Admin
Статус: Нема=(
| Висловлюйтесь, але особливо пишіть, що для вас дружба і справжній друг!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Sarah | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 21:13 | Сообщение # 2 |
 Учасник
| Існує...Але в дружбу між хлопцем і дівчиною не вірю) В мене вже вкотре не виходить дружити з протилежною статтю)
Я устала! Слышишь, я у стала! Я устала лгать и лицемерить. Извини... Меня во мне осталось мало. Извини... Мне надоело верить...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 21:19 | Сообщение # 3 |
 Admin
| ...О, це сто процнтна правда!)))...сама переконалася на своїй шкурі разів 50... От повторюсь - ГЕЇ - кращі друзі дівчини! СЛАВА БОГУ, шо у нас так мало таких кращіх друзів. КОХАЙМОСЯ!!!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Sarah | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 21:32 | Сообщение # 4 |
 Учасник
| Ой, ну не знаю навіть на рахунок геїв) але мну проперло) Я тут фільм один згадала. Давно його дивилася. З Мадонною в головній ролі. Так от... вона собі просто дружила з чоловіком нетрадиційної орієнтації і тут бац і на п"яну голову обоє опиняються в ліжку) Ну потім дитина і всі наслідки) Далі вже не пам"ятаю) Тому навіть з геями дружити небезпечно)
Я устала! Слышишь, я у стала! Я устала лгать и лицемерить. Извини... Меня во мне осталось мало. Извини... Мне надоело верить...
Сообщение отредактировал Sarah - Понедельник, 26.03.2007, 21:34 |
|
| |
Евенгар | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 21:42 | Сообщение # 5 |
Щойноприбулий
| Я зараз в мало що вірю, але справжня дружба існує. А між хлопцем і дівчиною... раніше сам всіх переконував, що існує. Доки стосунки з найкращою подругою не переросли у більше. А про геїв... Думаю що це правда. Якщо хлопець не дивиться на тебе як на дівчину, то може стати найкращим другом.
|
|
| |
Дощик | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:01 | Сообщение # 6 |
 Був не раз
| Народ! Донт ворі бі хеппі! Справжня дружба існує! І між дівчиною та хлопцем дружба теж мо бути... я такого правда ще не бачив... та й досвід є...
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:31 | Сообщение # 7 |
 Юзер
| а в мене є справжній друг так фо є!!хоча я не вірю в справжню дружбу між протилежною статтю - така я
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
Сообщение отредактировал Zhenj@ - Понедельник, 26.03.2007, 22:35 |
|
| |
Ігор | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 11:37 | Сообщение # 8 |
 Новачок
| Існує і беде існувати завжди! Друг - це та людина яка завжди поможе і не оставе в трудну хвилину! Просто говоря, друг це вилика ціність.
|
|
| |
neformat-live | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:12 | Сообщение # 9 |
 Юзер
| які ж ми всі наївні,віримо в справжню дружбу.хоча я теж відношу себе до таких,я дурна,бо думаю що всі такі наївні як я
|
|
| |
Sarah | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:33 | Сообщение # 10 |
 Учасник
| Так, знаю що таке рідко трапляється, але ж вона існує.. .Ну повинна існувати.. .ну має ж у цьому йо****** світі, щоб його, бути хоч щось позитивне, чорт забирай...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:41 | Сообщение # 11 |
 Admin
| ...А взагалі... останнім часом я стала мінімалісткою...як не дивно в такому віці... але все у мене тепер з єдиною метою - пережити... пережити все - школу, день, безсонну ніч, холодну пору... я мрію лише щоб все скінчилося, а почалося щось інше... і починаю боятися за себе... бо моє прагнення до різноманіття підходить до неадекватності дій... З приводу дружби... я вірю в неї, хоча боюся... що той, кого я вважала справжнім і вірним встромить ніж.... тому зараз я дружу з тими - з ким мені добре, з ким я - я, з ким мені по*й.. що думають інші.. бо ми робимо і живемо своє життя... як хочемо ми...
|
|
| |
neformat-live | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:54 | Сообщение # 12 |
 Юзер
| А ТОЖЕ ЗАРАЗ ДУЖЕ ЗМІНИЛАСЯ. по своєму характеру я є дуже мягка,але останім часом мені прямо хочеться показати всім що я не ангелочок...прямо хочеться бути повною С**Ю!
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 00:13 | Сообщение # 13 |
 Юзер
| гггМаш а ти то про траханий світ кльово зказанула..чи ти думала що тебе в капусті найшли?
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
М@йна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 05:28 | Сообщение # 14 |
 Юзер
| існує...точна))
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Sarah | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 19:09 | Сообщение # 15 |
 Учасник
| Quote (Темна) | гггМаш а ти то про траханий світ кльово зказанула..чи ти думала що тебе в капусті найшли? | Думала... До 7 років.... Потім мені хтось сказав цю жахливу правду...
|
|
| |