Help
|
|
Zhenj@ | Дата: Пятница, 30.03.2007, 15:40 | Сообщение # 1 |
 Admin
Статус: Нема=(
| Я створила цю темку для того, щоб ви мали змогу допомогти і отримати допомогу...всі ми зтикаємося з щоденними проблемами і іноді подолати їх буває важче ніж нам здається... Навколо так багато людей і бути самотнім, здавалося, б неможливо... Але все ж тисячі - міліони людей бувають самотніми... ...Моя подруга втратила віру в себе... Хто може шось порадити! Прошу... Хто стикнувся з якоюсь проблемою - будь ласка, діліться! 
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Темна | Дата: Вторник, 03.04.2007, 22:33 | Сообщение # 2 |
 Юзер
| а мона детальніше суть проблемки?
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Пятница, 06.04.2007, 17:49 | Сообщение # 3 |
 Admin
| ...Короче щас у неї повний капєц....батьки пресенгують і пересенгували все життя...забрали все шо тільки можна, все шо вона любила... Втратила кохання... Ще й часто бачить його з іншими... ще й досі кохає
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Темна | Дата: Воскресенье, 08.04.2007, 01:14 | Сообщение # 4 |
 Юзер
| Від ниття нічого не зміниться..хай спробує ПОДОРОСЛІШАТИ і сприймати батьків таких якими вони є..їх уже НЕ зміниш..кохання пройде як запах від дечого..ггг...це значить не її якщо все так вийшло...
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
Сообщение отредактировал Zhenj@ - Воскресенье, 08.04.2007, 06:46 |
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 08.04.2007, 06:49 | Сообщение # 5 |
 Admin
| Знаєш, я от вважаю і кажу, що їй треба їхати від них. Тим паче вона якраз поступає... ...ну я скажу тобі чесно, що сприймати їх такими як вони є - це до 20 років стати нервово хворим... навіть не уявляю як в такій атмосфері можна жити. А вона поступає в наш міський вуз... хоча дуже навіть розумна дівчина...
|
|
| |
neformat-live | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:16 | Сообщение # 6 |
 Юзер
| якщо чесно я сама незнаю що робити...мої батьки самі неначе знущаються з мене..щей не дозволють мені зустрічатись з моїм хлопцем
|
|
| |
М@йна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 05:32 | Сообщение # 7 |
 Юзер
| як мені взнати чого на мене друг образився?
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 16:21 | Сообщение # 8 |
 Юзер
| спитай прямо)
|
|
| |
neformat-live | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 21:14 | Сообщение # 9 |
 Юзер
| легко сказати спитай прямо!от так завжди приходиш,і все з голови вилітає!
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 23:35 | Сообщение # 10 |
 Юзер
| просто підійти і спитати "ти чого на мене гониш?чи шось типу такого...
|
|
| |
М@йна | Дата: Вторник, 24.04.2007, 05:56 | Сообщение # 11 |
 Юзер
| відповідь: "Я гоню? Ти чьо з дуба рухнула?"
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Темна | Дата: Вторник, 24.04.2007, 23:05 | Сообщение # 12 |
 Юзер
| раз він не цінить дружби то хай йде під три чорти..спробуй зробити вигляд що між вами не було сварки..
|
|
| |
М@йна | Дата: Пятница, 27.04.2007, 03:45 | Сообщение # 13 |
 Юзер
| так не можу....в мене до нього кохання.....
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 30.04.2007, 22:05 | Сообщение # 14 |
 Юзер
| агаааа...вот воно что ну признайся
|
|
| |
М@йна | Дата: Вторник, 01.05.2007, 06:01 | Сообщение # 15 |
 Юзер
| так він мене пошле((((
|
|
| |