Океан Ельзи.
|
|
Дощик | Дата: Воскресенье, 25.03.2007, 21:13 | Сообщение # 1 |
 Був не раз
Статус: Нема=(
| Тут буде обговорюваться така чудова група, як Океан Ельзи! Пишіть, критикуйте, хваліть їхню творчість P.S. Мої улюблені пісні - це Все буде добре, Веселі часи, Ікони не плачуть, 911, Вставай... ну і всі інші також
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 25.03.2007, 22:22 | Сообщение # 2 |
 Admin
| Я просто їх обожнюю! Вони кращі з кращих! Мої улюблені пісні: ДівчинаІзІншогоЖиття, Дякую, БезБоЮ, ВищеНеба, ТиІЯ... .....ВСІ!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Евенгар | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 21:47 | Сообщение # 3 |
Щойноприбулий
| Абсолютно повністю згідний! Вони- НАЙКРАЩІ! Без перебільшень! Люблю всі пісні.
|
|
| |
Дощик | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 21:57 | Сообщение # 4 |
 Був не раз
| У мене куча єдинодумців!!! ОЕ РУЛИТЬ!
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 22:01 | Сообщение # 5 |
 Admin
| ОуЄ...бейбі!!!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 23:57 | Сообщение # 6 |
 Юзер
| Вакарчук рулез
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
|
Ігор | Дата: Понедельник, 09.04.2007, 22:56 | Сообщение # 8 |
 Новачок
| Сама найкраща пісня це - ДЯКУЮ ТОБІ... за цього і не тільки цей гурт прикольний!
|
|
| |
М@йна | Дата: Пятница, 27.04.2007, 03:51 | Сообщение # 9 |
 Юзер
| мене пре від Відпусти, Сьогодні, Вулиця, Для тебе і від всіх решта!!!! Одного разу в Львові з музичної йшла і біля музею Етнографії Святослава з його татом бачила.....мене перемкнуло і я як дура стала і дивилась на нього.....було то 2006 року.....літечком.....в середині Червня.....було тепло....світило сонечко....17.30 на годиннику.....а він потім в "Віденську Каву" пішов.... от так от....
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
Сообщение отредактировал М@йна - Пятница, 27.04.2007, 03:55 |
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 30.04.2007, 22:02 | Сообщение # 10 |
 Юзер
| ну як вам диск..рулез,куль,клаффф.....ну ваще..кожна пісня на "мірі" рульна..ЖИРРРР
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 01.05.2007, 00:02 | Сообщение # 11 |
 Admin
| Боже, ще такого не було...я просто слухаю ці пісні одну за одною по двадцять разів...і вони не набридають, а просто кожен раз по різному діють... В цих піснях я ридаю...і депресую...і бюсь головою об стіну...і сміюсь і вірю в майбутнє...і сумую за...короче...я не можу просто бути байдужою... все в середині зжимається вильно в кулак...і виривається назовні....
|
|
| |
М@йна | Дата: Вторник, 01.05.2007, 06:03 | Сообщение # 12 |
 Юзер
| пісні з нового альбому дійсно прикольні...видно що там душу вклали.
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Темна | Дата: Вторник, 01.05.2007, 21:43 | Сообщение # 13 |
 Юзер
| ми вчора з Женькою согласували,що Міра почтупається всім іншим пісням з цього альбому...і що в нас опчалась Океаноманія
|
|
| |
|
М@йна | Дата: Вторник, 08.05.2007, 03:06 | Сообщение # 15 |
 Юзер
| дівочки, я з вами.....
|
|
| |