Озеро
|
|
Темна | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 01:08 | Сообщение # 1 |
 Юзер
Статус: Нема=(
| Посеред величезної галявини розгляглось велииичезне озеро..що в ньому диве нікому не відомо..На поверхні води плавають лебеді..чути як квакають жабки...чути спів пташеняток і дззззьььь коників))
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Elrond | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 15:03 | Сообщение # 2 |
 Був не раз
| Із телефонної розмови: *так,так,обов"язково.Скільки !??!!Здирають гроші з людей!!Слухайте я ще раз диктую замовлення,перевіряйте:54 човни на тих...як його...ага,на моторчиках,100 рибалок,дуремарів та іншої там %;№"%:№ ,11 лайнерів, 2 тонни вудочок,спінінгів і всьго іншого,а далі все по тому "маленькому" списку,що я вам прислав.Так,бувайте.* Гарне у вас озерце....
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 15:43 | Сообщение # 3 |
 Admin
| Quote (Elrond) Із телефонної розмови: *так,так,обов"язково.Скільки !??!!Здирають гроші з людей!!Слухайте я ще раз диктую замовлення,перевіряйте:54 човни на тих...як його...ага,на моторчиках,100 рибалок,дуремарів та іншої там %;№"%:№ ,11 лайнерів, 2 тонни вудочок,спінінгів і всьго іншого,а далі все по тому "маленькому" списку,що я вам прислав.Так,бувайте.* Гарне у вас озерце.... шо це за??? Я не допущу щоб наше озеро перетворилося на якийсь риболовний комплекс - це живий куточок, сюди люди приїжджають щоб відпочити наодинці з природою!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Elrond | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 20:52 | Сообщение # 4 |
 Був не раз
| Це все в минулому.Чекайте,дзвонить телефон. *вже везуть?Прекрасно!* Мушу бігти.
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 21:50 | Сообщение # 5 |
 Admin
| Quote (Elrond) Це все в минулому.Чекайте,дзвонить телефон. *вже везуть?Прекрасно!* Мушу бігти. Я щас вашу контору нахь закрию поняли? Шо за рішення без мене і Темної? ВИ в харю отримати хочете?
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 21:54 | Сообщение # 6 |
 Юзер
| тут назріває шкандаль??
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 19.06.2007, 00:16 | Сообщение # 7 |
 Admin
| Quote (Темна) тут назріває шкандаль?? агам
|
|
| |
М@йна | Дата: Вторник, 19.06.2007, 05:56 | Сообщение # 8 |
 Юзер
| Женя, чи не бути б ви такі добрі нямножко по плавати зя мною?) *кинулі Жеку в озеро*
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Elrond | Дата: Вторник, 19.06.2007, 10:56 | Сообщение # 9 |
 Був не раз
| Шкандаль?Який шкандаль?Все добре.Завтра все мають привезти.
Сообщение отредактировал Elrond - Вторник, 19.06.2007, 10:57 |
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 19.06.2007, 12:16 | Сообщение # 10 |
 Admin
| Quote (М@йна) Женя, чи не бути б ви такі добрі нямножко по плавати зя мною?) *кинулі Жеку в озеро* ах ти! *вилізла з води і підбігла ззаду, коли Рокса опинилася в воді і сама стрибнула до неї* А вода - парноє малако.... Quote (Elrond) Шкандаль?Який шкандаль?Все добре.Завтра все мають привезти. Значить пику бедем бить завтра і не тільки тобі...
|
|
| |
Elrond | Дата: Вторник, 19.06.2007, 12:24 | Сообщение # 11 |
 Був не раз
| Quote (Zhenj@) Значить пику бедем бить завтра Це ми ще побачим...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 19.06.2007, 12:53 | Сообщение # 12 |
 Admin
| Quote (Elrond) Це ми ще побачим... хіхі побачим...
|
|
| |
Elrond | Дата: Среда, 20.06.2007, 10:13 | Сообщение # 13 |
 Був не раз
| Телефон дзвонить: *вже підвезли?біля мого будиночка?прекрасно!дякую*
|
|
| |
М@йна | Дата: Пятница, 22.06.2007, 06:48 | Сообщение # 14 |
 Юзер
| такс дівки, вилки в рукі і пішли Бобіка бити
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Суббота, 23.06.2007, 01:20 | Сообщение # 15 |
 Admin
| люблю я таке... *закотила рукава*
|
|
| |