"У Марусіної баби Стефи"
|
|
М@йна | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 00:50 | Сообщение # 1 |
 Юзер
Статус: Нема=(
| І такс. Вітаю вас у наій (моїй і Женіній) Кав"ярні. *Приміщення було тісним і душним, пахло сирістю, повітря було понизане гнітючістю, брудні скатертини світилися дірками на низеньких столиках... З-під барної стійки виглядали пусті пляшки з-під пива і Совєтскої горілки... А на самій барній стійці були граньоні стакани з Кривавою Мері... І то був не просто таматний сік, то була справжня, запечена і брунатна, кров. Із стелі звисали липкі стрійки мухоловок. На стіні тішився пожовклий і красномовний портрет Че Гевари. У старому патіфоні грав хардкор.* 
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 01:01 | Сообщение # 2 |
 Admin
| *Прикурюючи самокрутку повернулася на стулі обличчям до патіфону* Все-таки у нас тут вах, як кайфово!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
М@йна | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 01:18 | Сообщение # 3 |
 Юзер
| - (ключі до номерів)
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
Elrond | Дата: Понедельник, 18.06.2007, 14:44 | Сообщение # 4 |
 Був не раз
| Зайшов.Всім привіт!Вийшов.
|
|
| |
М@йна | Дата: Вторник, 19.06.2007, 05:52 | Сообщение # 5 |
 Юзер
| Привіт. (до Жені): А чо він?
|
|
| |
Elrond | Дата: Вторник, 19.06.2007, 12:33 | Сообщение # 6 |
 Був не раз
| Зайшов.Привіт всім.У вас тут...ее..е-е..гарно... Коли ту останній раз була сан-епідем станція?А ?
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 19.06.2007, 12:51 | Сообщение # 7 |
 Admin
| Quote (Elrond) Зайшов.Всім привіт!Вийшов. слабенькі нєрви у дядіQuote (М@йна) (до Жені): А чо він? не буду казати чьо.... Quote (Elrond) Коли ту останній раз була сан-епідем станція?А ? А не ваше собаче діло, санстанція сама тут у нас пиячить і сало їсть!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
М@йна | Дата: Среда, 20.06.2007, 00:49 | Сообщение # 8 |
 Юзер
| а то от ті лохи в нас все сало спіздили і ніхуя не лишили?
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Среда, 20.06.2007, 01:24 | Сообщение # 9 |
 Admin
| Quote (М@йна) а то от ті лохи в нас все сало спіздили і ніхуя не лишили? Та нє - то москалюги з города були - а то ці шо у нас шампаньське замовляли!
|
|
| |
М@йна | Дата: Пятница, 22.06.2007, 06:46 | Сообщение # 10 |
 Юзер
| Женя, шо за самореклама? Стри його пост. Нєфіг тут всяку хуйню вішати.
|
|
| |
М@йна | Дата: Суббота, 15.09.2007, 08:54 | Сообщение # 11 |
 Юзер
| Блін Жень це я отто такі пости тут писала? Мда.....а чо я не пом"ятаю шо я тут таку цензуру писала......жах....
|
|
| |
Ember=) | Дата: Суббота, 23.02.2008, 12:15 | Сообщение # 12 |
 Щойноприбулий
| да дєвучки...... і хто мені тут номерок підкине? а?
Дружите с умным, ибо друг дурак Порой опаснее, чем умный враг.
|
|
| |