роздуми однієї дівчини...
|
|
neformat-live | Дата: Вторник, 01.05.2007, 13:54 | Сообщение # 1 |
 Юзер
Статус: Нема=(
|
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 27.05.2007, 18:14 | Сообщение # 2 |
 Admin
| Знаєте шо?...я то добра тьотя... але не поскуплюся на попередження! ви мене вже трошки задрали!!! Видаляю флуд - поки що усне попередження, але від вас вже не вперше флуд і оффтоп, тому прошу як друзів - будьте людьмми!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 27.05.2007, 18:19 | Сообщение # 3 |
 Admin
| Quote (neformat-live) | Я не робот.Мені важко так жити.Чому інколи здаєтся, що ціий світ налаштований проти мене?Невже всі намагаються добити мене своїм вимогами?Кого слухати?Як зусередитись?Де знайти основне, головне? Я не бачу сутті всього цього!Ви те, чим я не хочу бути!Ви мене нервуєте!Я не така як ви!Я не одягаюсь так як ви, я не слухаю те ж що ви..!Мене це влаштовує...Чому ж ви не заспокоїтесь?Я така, якою я хочу бути.Я не клон якогось "ідеалу".я - це Я!Ябачу вас кожен день, і мене тушнить від цього.Ви не маєте власної думки, не вмієте постояти за свою особистість.Не притворяйтесь такими добрими, кажіть відразу все в лице.Хоча можете й промовчати!.....Я і так все знаю, що ви про мене демаєте, за ког ви мене вважаєте.Взаємно!!!Мені зараз тяжко, я сама серед клонів, серед вас.Ні!Я не хочу бути такою як ви, хоча так легше жити...Безтурбатно, вірити всій брехні, що на втирають.Але скоро настане кінець.Ви побачите правду.Познайомитесь з Богом і, можливо, зрозумієте мене.куди ви всі пропали?невже злякались?...Не бійтесь правди... P.S:рок -це не сатанізм, рок-це протест!* | Прохання до всіх! не перетворювати творчість на особистий щоденник! Для цього у нас існує блог
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
piligrim | Дата: Понедельник, 03.12.2007, 00:53 | Сообщение # 4 |
Щойноприбулий
| а де той б-лох є? я шота НЕ можу найти *шонада?*
пропоную інтим за гроші
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 04.12.2007, 23:26 | Сообщение # 5 |
 Admin
| Quote (piligrim) а де той б-лох є? я шота НЕ можу найти *шонада?* ну блоху нема як такого) хоча я думаю шо тре) просто створюєш темку
|
|
| |