Мрії
|
|
Zhenj@ | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 17:53 | Сообщение # 1 |
 Admin
Статус: Нема=(
| ...Висловлюйтесь!
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Дощик | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 20:58 | Сообщение # 2 |
 Був не раз
| На даний момент хоцю побачити одну гарненьку дівчину в реалі... одна надія на Київ
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
|
|
| |
Sarah | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 21:11 | Сообщение # 3 |
 Учасник
| Хочу забути і не відчувати... Хочу знов відчути себе вільною... А воно бля не виходить...
Я устала! Слышишь, я у стала! Я устала лгать и лицемерить. Извини... Меня во мне осталось мало. Извини... Мне надоело верить...
|
|
| |
Темна | Дата: Вторник, 27.03.2007, 00:49 | Сообщение # 4 |
 Юзер
| хочю помиритись з хлопчиком...прийти до нього додомуууу
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
|
Темна | Дата: Вторник, 27.03.2007, 21:53 | Сообщение # 6 |
 Юзер
| хочу назад на совок!!!!
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Дощик | Дата: Вторник, 27.03.2007, 22:26 | Сообщение # 7 |
 Був не раз
| Хочу... хочу морозива!!!
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
|
|
| |
Sarah | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:18 | Сообщение # 8 |
 Учасник
| А я просто хочу)))
Я устала! Слышишь, я у стала! Я устала лгать и лицемерить. Извини... Меня во мне осталось мало. Извини... Мне надоело верить...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:21 | Сообщение # 9 |
 Admin
| Quote (Sarah) | А я просто хочу))) | Машка, АЙЯЙЯЙ!!! :) :) :) П.С......я тож хочу...
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
Сообщение отредактировал Zhenj@ - Вторник, 27.03.2007, 23:21 |
|
| |
Sarah | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:25 | Сообщение # 10 |
 Учасник
| Ну а шо?... Вже й хотіти не можна? От такі ми пошлі)))
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:29 | Сообщение # 11 |
 Admin
| Quote (Sarah) | Ну а шо?... Вже й хотіти не можна? От такі ми пошлі))) | ТА Я ВАЩЕ МАЛА НА УВАЗІ! шо хочу...................спати ....а мож і ні............
|
|
| |
Sarah | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:32 | Сообщение # 12 |
 Учасник
| Ну-ну... Якраз так і спати)) Я хочу... Вах) я хочу в душ)) А потім хочу щоб мене пив"язали до чогось... Хм... Мовчу...
|
|
| |
|
Sarah | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:47 | Сообщение # 14 |
 Учасник
| Мммм... Я собі тільки уявлю))) Який кайф.... Наручники... Плітки....Ням... Садо-мазо...
|
|
| |
Темна | Дата: Среда, 28.03.2007, 00:50 | Сообщение # 15 |
 Юзер
| з наручниками кайфу нема хочу без наручників
|
|
| |