шпаргалки..
|
|
Темна | Дата: Вторник, 10.04.2007, 21:28 | Сообщение # 1 |
 Юзер
Статус: Нема=(
| незнаю як ви ,а наш клас списує по чорному.. особисто я маю дофігіща методів списувати..мене (трясся) ніразу ще не палили...ділимось способами списування(тим більше скоро вже й екзамени).
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Ігор | Дата: Вторник, 10.04.2007, 23:06 | Сообщение # 2 |
 Новачок
| Ти поподробніше про свої методи, мені цікаво! Я завжди люблю списувати, особливо в мого друга, товатиша по парті (ВІДМІНИКА)!!!
|
|
| |
Темна | Дата: Среда, 11.04.2007, 22:17 | Сообщение # 3 |
 Юзер
| ну ось складаєш малюсінькій листочок в гармушку і вкладаєш в долоню( в мене так прохадить)...потім одна розгорнута шпора в сумці(тіпа коректор шукаю,ручку,олівець).Моя подруга сидіть і тільки ноги роздвігає(гггг)....клеють внизу на лінійку...
Я растворяю кровь Кровь растворяет меня Дай мне свою любовь Слезы оставь для себя
|
|
| |
Дощик | Дата: Суббота, 14.04.2007, 09:21 | Сообщение # 4 |
 Був не раз
| Дивно...всі роблять шпаргалки... Я от, коли щось не вивчив, а дууууууже потрібно, просто відкриваю зошит чи книгу, ложу на парту і починаю писать(перероблюючи речення)... тільки два рази мене зловили... я сказав, що просто забув закрить книгу, а пишу сам)))
Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
|
|
| |
Ігор | Дата: Суббота, 14.04.2007, 10:01 | Сообщение # 5 |
 Новачок
| да, я теж списую з книжки! Завжди виходить! Або просто на других уроках, або в дома готую листочка на якому буду писати.
|
|
| |
Sarah | Дата: Суббота, 14.04.2007, 13:55 | Сообщение # 6 |
 Учасник
| А мені влом шпори писати... З книжки списую, або з зошита, або з однокласників))
Я устала! Слышишь, я у стала! Я устала лгать и лицемерить. Извини... Меня во мне осталось мало. Извини... Мне надоело верить...
|
|
| |
Zhenj@ | Дата: Суббота, 14.04.2007, 18:26 | Сообщение # 7 |
 Admin
| ...А я рідко шпорами користуюся...ну не потрібні вони мені... Я ніколи так не вчу...ніколи навіть не пробувала...просто прочитаю...і вже вродь шарю.... ....ну якщо списую, то шпори ліньки писати...у нас хто пише...я у тих стріляю
Сьогодні знову я іду додому сам, Навколо люди йдуть і дивляться з реклам, Але чому мені хочеться втекти? Але чому не там я ходжу, де ти???
|
|
| |
Sarah | Дата: Суббота, 14.04.2007, 19:23 | Сообщение # 8 |
 Учасник
| А в нас ніхто не пише))) Ну якщо не враховувати кількох ботанок, з якими я навіть не спілкуюсь)) Ггггг.... В нас преподи деякі до списування нормально ставляться... особливо історик... Гггггг.... В того взагалі можна не боятися... просто відкриваєш собі книжку, ставиш на парту і пишеш)))
Я устала! Слышишь, я у стала! Я устала лгать и лицемерить. Извини... Меня во мне осталось мало. Извини... Мне надоело верить...
|
|
| |
Ігор | Дата: Суббота, 14.04.2007, 20:22 | Сообщение # 9 |
 Новачок
| Самий кращий метод! Всім відомий, просто відкриваєш книжку!
|
|
| |
Темна | Дата: Воскресенье, 15.04.2007, 23:30 | Сообщение # 10 |
 Юзер
| а в нас дульку з маком з книжки спишеш..на АЛГЕБРІВ як з книжки спишеш????в нас є контрабаша рішена...цифра в цифру...і так з кожного предмета...
|
|
| |
neformat-live | Дата: Пятница, 20.04.2007, 20:59 | Сообщение # 11 |
 Юзер
| Quote (Темна) | потім одна розгорнута шпора в сумці(тіпа коректор шукаю,ручку,олівець) | я так колись на англійській списувала Quote (Ігор) | А мені влом шпори писати... З книжки списую, або з зошита, або з однокласників)) tongue | свая людина,я вдома не готую зараз шпори,і взагалі майже ніфіга не вчуДобавлено (20.04.2007, 20:59) --------------------------------------------- дотого ж в нас чомусь більшість таких вчителів,що готіві під руки і під спідницю(від форми)заглядати,аби тільки не дати списати..а от з біологією і географією все просто клас,відкриваєш білети,і строчиш по чорному!
|
|
| |
М@йна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 05:06 | Сообщение # 12 |
 Юзер
| мдя.....а в США фіг спишеш....ну спору ніяк....а от з когось можна)))))
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |
neformat-live | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 20:59 | Сообщение # 13 |
 Юзер
| слава богу ми не США,хоч в нас тож запроваджують болонську
|
|
| |
Темна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 23:10 | Сообщение # 14 |
 Юзер
| вже запровадили
Сообщение отредактировал Темна - Понедельник, 23.04.2007, 23:10 |
|
| |
М@йна | Дата: Вторник, 24.04.2007, 02:57 | Сообщение # 15 |
 Юзер
| шо то таке?
I will stay forever here with you, My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on...
|
|
| |