| Я - українець!!! А ТИ? | 
|  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Суббота, 05.05.2007, 15:20 | Сообщение # 1 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( |    коли я дивилася це сльози лилися самі собою...   Ще й під музику Апокаліптики...
   МИ - УКРАЇНЦІ...і не треба про це забувати... Наша осінь найзолотіша, такого безмежно блакитного неба, як у нас, немає ніде в цілому світі! І майбутнього України немає без тебе - ти повинен віддати Україні душу і всі сили! Чи є в тобі хоч краплинка Українського? Я рада, що я - українка! Відкрий своє серце Україні!
 Ось відео... ТУТ І ЗАРАЗ

Сьогодні знову я іду додому сам,
 Навколо люди йдуть і дивляться з реклам,
 Але чому мені хочеться втекти?
 Але чому не там я ходжу, де ти???

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Вторник, 08.05.2007, 02:48 | Сообщение # 2 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | Жек, ти б знала як мені сумно було.....а ти часом не знаєш як пісня та Апокаліптики називається? 
 I will stay forever here with you,
 My love
 The softly spoken words you gave me
 Even in death our love goes on...
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Вторник, 08.05.2007, 17:21 | Сообщение # 3 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | | Quote (М@йна) |  | Жек, ти б знала як мені сумно було.....а ти часом не знаєш як пісня та Апокаліптики називається? | 

..не наю як точно=( 

|  |  |  |  | 
| 
					| Темна | Дата: Вторник, 08.05.2007, 23:47 | Сообщение # 4 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 211 Статус: Нема=( |  нас залишилось так мало 
 Я растворяю кровь
 Кровь растворяет меня
 Дай мне свою любовь
 Слезы оставь для себя
 |  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Среда, 09.05.2007, 06:41 | Сообщение # 5 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | а я в кінці червня в Україну приїжджаю!!! я вас не покину у скрутну хвилину....так і знайте!!!   
 My love
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Воскресенье, 13.05.2007, 14:03 | Сообщение # 6 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | 2 М@йна:а де ти зараз? 

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Вторник, 15.05.2007, 04:32 | Сообщение # 7 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | в Нью - Йорку.   
 My love
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Вторник, 15.05.2007, 21:08 | Сообщение # 8 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | | Quote (М@йна) |  | в Нью - Йорку. | 
 ого,а як ти туди попала?

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Среда, 16.05.2007, 01:28 | Сообщение # 9 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | по лотереї Грін кард.... 
 My love
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Пятница, 18.05.2007, 19:21 | Сообщение # 10 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | ясно 

Сообщение отредактировал neformat-live - Пятница, 18.05.2007, 19:47 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Пятница, 18.05.2007, 23:21 | Сообщение # 11 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Ну дєвачкі....ну хвать тьоту розтраювати         НЕ ФЛУДІТЬ і НЕ ОффТОПТЕ, пліз
    Красно дякую, щиро ваша) 

|  |  |  |  | 
| 
					| Клеопатра | Дата: Суббота, 26.05.2007, 20:55 | Сообщение # 12 |  |  Щойноприбулий Группа: Користувачі Сообщений: 2 Статус: Нема=( | ги)) Привітики усім!! Чогось вирішила сюди забрести також..... Бути українцями классно!! Адже у нас така багата країна, цікава історія і такі чуйні люди!!

Честі не можна позбавити, її можна лише загубити.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Дарця | Дата: Суббота, 26.05.2007, 22:16 | Сообщение # 13 |  |  Щойноприбулий Группа: Користувачі Сообщений: 15 Статус: Нема=( | Я горда з того, що я - українка!!! Ніколи і нізащо не зречуся її!!! Україна - найкраща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 ... Вільний, бо живий (с) Океан Ельзи
 |  |  |  |  | 
| 
					| Elrond | Дата: Вторник, 12.06.2007, 11:39 | Сообщение # 14 |  |  Був не раз Группа: Модератори Сообщений: 41 Статус: Нема=( | Україна - супер!Думаю все зрозуміло.Словами не описати. З.І.Зараз качаю то відео...
 |  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 22:23 | Сообщение # 15 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | Quote (М@йна) .а ти часом не знаєш як пісня та Апокаліптики називається?не знаю шо то, але не апокаліптіка..в них піаніно нема...

-Gabba, Gabba, Hey! -
  Наш Матьорий Хворум |  |  |  |  |