| СЕКС | 
|  | 
|  | 
|  | 
| 
					| piligrim | Дата: Понедельник, 03.12.2007, 01:04 | Сообщение # 1 |  | Щойноприбулий Группа: Користувачі Сообщений: 3 Статус: Нема=( | розділ форуму називається "Кохання та Секс", і про славнозвісне міфічне кохання - купа тем, які розглядають його у різних ракурсах ))) а от про секс теми НЕмає ((( чому? це ж така сама НЕвід'ємна річ нашого життя як харчування ))) тай зрештою кохання з сексом теж доволі тісно пов'язане
 отож, прошу висловлюватись, що ви думаєте про секс і наскільки важливим він є для вас

пропоную інтим за гроші

Сообщение отредактировал piligrim - Понедельник, 03.12.2007, 01:04 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Вторник, 04.12.2007, 23:22 | Сообщение # 2 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( |  гг останній варіант... але гіпатетічєскі так)

Сьогодні знову я іду додому сам,
 Навколо люди йдуть і дивляться з реклам,
 Але чому мені хочеться втекти?
 Але чому не там я ходжу, де ти???

|  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Четверг, 06.12.2007, 22:38 | Сообщение # 3 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | ржунімагу... написав би вже варіант "не займався"..
 а то звучить наче нє апрєділілся чи ще не пойняв... тіпа воно й подобається і втомляє...не знаю що з цього більше...)))

-Gabba, Gabba, Hey! -
  Наш Матьорий Хворум |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Понедельник, 21.07.2008, 22:37 | Сообщение # 4 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( |     
 Сьогодні знову я іду додому сам,
 Навколо люди йдуть і дивляться з реклам,
 Але чому мені хочеться втекти?
 Але чому не там я ходжу, де ти???

|  |  |  |  |