| Флудилка | 
|  | 
| 
					| М@йна | Дата: Вторник, 08.05.2007, 02:52 | Сообщение # 121 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | як називається? 
 I will stay forever here with you,
 My love
 The softly spoken words you gave me
 Even in death our love goes on...
 |  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 16:44 | Сообщение # 122 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | не знаю про шо ви тут..читати лінь...я так пофлудити трохи...ги ги ги   
 -Gabba, Gabba, Hey! -
  Наш Матьорий Хворум |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 16:45 | Сообщение # 123 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Quote (usyara) не знаю про шо ви тут..читати лінь...я так пофлудити трохи...ги ги ги Кльова шо і ти тепер тут! Рада бачити! І авік кльовий....ну це так - тіпа вітання на нашому сайтику)

Сьогодні знову я іду додому сам,
 Навколо люди йдуть і дивляться з реклам,
 Але чому мені хочеться втекти?
 Але чому не там я ходжу, де ти???

|  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 16:56 | Сообщение # 124 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | ги ги..пасіба...але ж я страшнний флудер..кажу відразу... 
 -Gabba, Gabba, Hey! -
| 
					| Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 17:25 | Сообщение # 125 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Quote (usyara)  ги..пасіба...але ж я страшнний флудер..кажу відразу... Тіпа я не знаю

|  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Воскресенье, 17.06.2007, 17:31 | Сообщение # 126 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | інші не знають ще... 
 -Gabba, Gabba, Hey! -
| 
					| Хеммі | Дата: Четверг, 27.09.2007, 21:52 | Сообщение # 127 |  |  Новачок Группа: Користувачі Сообщений: 24 Статус: Нема=( | Великий великий великий ПРЯФФФ!!! Женька помойму мене повинна знати))) 
 Я Хеммі))
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Суббота, 13.10.2007, 22:34 | Сообщение # 128 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( |  ясношо знаю! таке питаєш! Привітик!

|  |  |  |  | 
| 
					| Хеммі | Дата: Воскресенье, 21.10.2007, 23:45 | Сообщение # 129 |  |  Новачок Группа: Користувачі Сообщений: 24 Статус: Нема=( | Привіт! Нарешті відгукнулась)) Як справунці на форумі? 
 Я Хеммі))
 |  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Среда, 14.11.2007, 00:13 | Сообщение # 130 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | а чому я тебе ще не знаю?  в мене кароче нова ава...ну вона як би не нова..але нова... 
 -Gabba, Gabba, Hey! -
| 
					| Ember=) | Дата: Суббота, 23.02.2008, 12:13 | Сообщение # 131 |  |  Щойноприбулий Группа: Користувачі Сообщений: 5 Статус: Нема=( | Привіт флудильщики) я тож захтіла..... як не як благородне діло флудякати! 
 Дружите с умным, ибо друг дурак
 Порой опаснее, чем умный враг.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Хеммі | Дата: Суббота, 01.03.2008, 21:03 | Сообщение # 132 |  |  Новачок Группа: Користувачі Сообщений: 24 Статус: Нема=( | Quote (usyara) а чому я тебе ще не знаю? бум знати^_^
  Так, звиняйте, ш так рідко сюда захожу і ніфіга в курсі дєл, що тут творіццо)) 
 Я Хеммі))
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Вторник, 04.03.2008, 17:26 | Сообщение # 133 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | сюдав вапщє всі рідко заходять) і йа

|  |  |  |  | 
| 
					| usyara | Дата: Среда, 02.04.2008, 13:49 | Сообщение # 134 |  |  Активіст Группа: Користувачі Сообщений: 150 Статус: Нема=( | ги ги ги 
 -Gabba, Gabba, Hey! -
| 
					| Хеммі | Дата: Воскресенье, 18.05.2008, 21:09 | Сообщение # 135 |  |  Новачок Группа: Користувачі Сообщений: 24 Статус: Нема=( | Ми такі...Я вже останнім часом починаю за покинуті сайти згадувати 
 Я Хеммі))
 |  |  |  |  |