| Ваше ставлення до куріння | 
|  | 
| 
					| Темна | Дата: Понедельник, 16.04.2007, 22:57 | Сообщение # 16 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 211 Статус: Нема=( |  ну дивись бо я в Атветі за неї...мені її мама зказала,щоб я за нею дивилась   
 Я растворяю кровь
 Кровь растворяет меня
 Дай мне свою любовь
 Слезы оставь для себя
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Понедельник, 16.04.2007, 23:25 | Сообщение # 17 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | | Quote (Темна) |  | ну дивись бо я в Атветі за неї...мені її мама зказала,щоб я за нею дивилась | 

Ггг)...А ви шо думали!!??

Сьогодні знову я іду додому сам,
 Навколо люди йдуть і дивляться з реклам,
 Але чому мені хочеться втекти?
 Але чому не там я ходжу, де ти???

|  |  |  |  | 
| 
					| Дощик | Дата: Вторник, 17.04.2007, 17:04 | Сообщение # 18 |  |  Був не раз Группа: Администратори Сообщений: 70 Статус: Нема=( | | Quote (Темна) |  | ну дивись бо я в Атветі за неї...мені її мама зказала,щоб я за нею дивилась | 
 Обіцяю всима силами захищати свою КОХАНУ ЖЕНІЧКУ... оберігати її та піклуватись!

Я живу в Україні, тому готовий розмовляти українською мовою, навіть коли цілий світ буде проти.
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Пятница, 20.04.2007, 20:32 | Сообщение # 19 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | ой люди-люди...я от не КУРЮ,і недуже люблю як хтось курить,ящо чужі ,то нехай курять на здоров'я...а з подружками і хлопцем я воюю   

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 05:02 | Сообщение # 20 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | гггг....а мене ташнить від запаху тютюну) 
 I will stay forever here with you,
 My love
 The softly spoken words you gave me
 Even in death our love goes on...
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Понедельник, 23.04.2007, 21:00 | Сообщение # 21 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | да,а мені в кайф сегарети ломати   

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Среда, 25.04.2007, 03:11 | Сообщение # 22 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | ти куриш? 
 My love
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Суббота, 28.04.2007, 19:52 | Сообщение # 23 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | нє,просто коли при мені починают курити...   

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Суббота, 28.04.2007, 23:28 | Сообщение # 24 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | ти кайфуєш))))) 
 My love
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zhenj@ | Дата: Воскресенье, 29.04.2007, 18:15 | Сообщение # 25 |  |  Admin Группа: Администратори Сообщений: 347 Статус: Нема=( | Я вам признаюся... я люблю запах тютюну, особливо як пахне непідпалена сигарета - ууумм, я просто тану...Запахи - то моя слабкість!... 
 Сьогодні знову я іду додому сам,
 Навколо люди йдуть і дивляться з реклам,
 Але чому мені хочеться втекти?
 Але чому не там я ходжу, де ти???

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Воскресенье, 29.04.2007, 23:25 | Сообщение # 26 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | а я таксикоманка) 
 My love
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Понедельник, 30.04.2007, 15:03 | Сообщение # 27 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | а мені більше запах опіуму в кайф!   

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Вторник, 01.05.2007, 06:14 | Сообщение # 28 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | мене пре від запаху коректора....ото кайф.....   
 My love
 |  |  |  |  | 
| 
					| neformat-live | Дата: Вторник, 01.05.2007, 12:23 | Сообщение # 29 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 165 Статус: Нема=( | а як щобо палениої резини? 

|  |  |  |  | 
| 
					| М@йна | Дата: Вторник, 08.05.2007, 02:53 | Сообщение # 30 |  |  Юзер Группа: Модератори Сообщений: 204 Статус: Нема=( | ше не пробувала) 
 My love
 |  |  |  |  |